Koningin Máxima tussen heftrucks en kranen in Rotterdam

Koningin Máxima bracht donderdag een werkbezoek aan Doornbos Equipments in Rotterdam, in het teken van ‘een leven lang ontwikkelen’ en de gevolgen van corona voor het MKB. Na aankomst had Máxima eerst een besloten overleg met Mariëtte Hamer van de Sociaal Economische Raad en Meiny Prins, die samen met koningin Máxima in het Comité voor Ondernemerschap zit.

Daarna kreeg de Koningin een rondleiding door het familiebedrijf, dat al ruim 80 jaar bestaat. Denise Doornbos, de vierde generatie, leidt de Koningin en Mariëtte Hamer rond langs de minihijskranen, hoogwerkers, en heftrucks die het bedrijf verhuurt. Voor evenementen worden ze door de coronacrisis nog maar nauwelijks ingezet, maar wel voor het woningbouw. Er werd gesproken met medewerkers over de impact van corona en over de mogelijkheden voor training en scholing die Doornbos biedt.

Het was de laatste geplande activiteit van koningin Máxima voordat ze dinsdag voor de Troonrede van Koning Willem Alexander in de Grote of Sint-Jacobskerk van Den haag wordt verwacht.


Reageer

Royal Insider