Hoera! Prinses Amalia wordt 16 en Koning Willem-Alexander trakteert! (VIDEO)

De toekomstige Koningin der Nederlanden, beter bekend als Prinses Amalia, wordt vandaag 16 jaar. Daarom maakte haar vader, koning Willem-Alexander, een nieuwe foto die vandaag met het publiek wordt gedeeld.

De Koning maakte de foto niet op de verjaardag zelf. Precies een week geleden, even na elf uur ’s ochtends in de tuin van Paleis Huis ten Bosch, schoot hij dit plaatje met een Canon EOS 7D, zo blijkt uit de data van de foto. “Een trotse vader op een trotse dochter. Het is een fantastisch meisje dat nu een jonge vrouw begint te worden en het is een schat van een kind dus we zijn erg blij voor haar,” zei Willem-Alexander tegen Blauw Bloed-reporter Jan Wagter.

Hoe de Prinses van Oranje haar zestiende verjaardag viert is niet bekend. Koningin Máxima liet in een interview doorschemeren dat er geen groot feest gepland stond: haar oudste dochter is druk genoeg met school, festiviteiten en andere verplichtingen. Dinsdag gaat de door haar geschreven kerstvoorstelling in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waarin familievriendin Trijntje Oosterhuis een belangrijke rol speelt.

Tags :

Reageer

Royal Insider