Mysterie ontrafeld: dit zijn Christina’s vijf kleinkinderen (FOTO’S)

De Rijksvoorlichtingsdienst gaf nooit commentaar op vragen over het gezin van prinses Christina. Sinds haar huwelijk met Jorge Guillermo was ze geen lid meer van het Koninklijk Huis. Daardoor is altijd onduidelijk gebleven hoe de gezinssituatie was. Tot vandaag, omdat alle namen op de rouwlinten bij Christina’s kist staan. En daarop zijn een aantal opvallende zaken te zien.

Oudste zoon Bernardo had uit een relatie met Eva Prinz twee kinderen, Isabel en Julian. In 2013 kwamen er geruchten over een mogelijk open huwelijk van het paar of zelfs een breuk, waarna Eva ook niet naast Bernardo verscheen op de inhuldiging van Willem-Alexander. Haar naam ontbreekt dan ook op het rouwboeket. Bernardo woonde jarenlang in New York, maar werkt tegenwoordig als meubeldesigner in Londen. Zijn broer Nicolás – huisstijlontwerper van beroep – woont nog wel in New York.

Over dochter Juliana kon eerder al worden onthuld dat zij twee kinderen had, maar het blijken er drie te zijn. Ze woont met haar man Tao, de kinderen Kai, Numa en Aida én de honden in Italië. Juliana is kunstenares.

Alle foto’s zijn openbaar door de familie zelf op Facebook geplaatst, waardoor iedereen ter wereld de foto’s kan bekijken. Intussen zijn de kinderen wel een stuk ouder, want de oudste, Isabel, werd in 2009 geboren. Recentere foto’s zijn niet openbaar beschikbaar.

Tags :

Reageer

Royal Insider