Prinses Amalia gespot in Lech!
 Niet met skistokken maar met krukken

De Prinses van Oranje wilde haar tussenjaar naar eigen zeggen doorbrengen met ‘stages bij gave bedrijven’, maar naar verluidt is het vooral vakantie. Zo werd Amalia al in New York gespot met haar vermeende vriendje, de Duitse Isebrand Kaldewei, met wie ze ook na haar diploma-uitreiking op Mallorca zou zijn geweest. Met hem zou ze volgens het zelden betrouwbare Story in Canada zijn geweest. Dat ontkracht Yvonne Coldeweijer (alias ‘Alberta Verlinde’).

Zij heeft via een van haar bronnen een foto gekregen dat de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich in Lech bevindt. Met wie ze daar is, is niet bekend. Wél dat ze daar met krukken rondloopt. Opvallend ook, ze is niet in het gebruikelijke Hotel Post, waar RTL Boulevard de afgelopen week heeft staan posten, maar in Das Berghof. De prinses bleef zo dus, ondanks de opvallende en volgens Coldeweijer ‘extreme beveiliging’ in het piepkleine dorpje waar normaal niets geheim blijft, alsnog onopgemerkt.

“Amaal is de hele dag aan het paffen!”

Op haar kanaal @LifeofYvonne plaatste Yvonne ook een foto van de prinses, die een glittertopje droeg op haar zwarte jeans en witte sneakers. Ook waren daarop de twee krukken te zien. ‘De spion uit het hotel zegt dat Amaal van ellende de hele dag aan het paffen is,’ lacht Yvonne erbij. Ze had via een van haar andere spionnen gehoord dat Amalia vorige week al op krukken liep, toen ze samen met Máxima afgelopen week een vlucht vanuit Londen had genomen. Yvonne haalde de foto na ongeveer een uur offline. ‘Privé fotootje plaatsen mag eigenlijk niet van de Rijksvoorlichtingsdienst. Sorry, kon het niet laten. Heb het verwijderd,’ schreef ze, waarbij ze alleen een stuk kruk en Amalia’s voeten plaatste. Het is onduidelijk of de RVD hier alsnog tegen zal optreden.

Het wachten is op een officiële reactie van de Rijksvoorlichtingsdienst, die gebruikelijk wel medische updates geeft wanneer Amalia’s grootmoeder een nieuwe linker– of rechterknie krijgt, haar oren laat opereren of dubieuze maar ‘onfortuinlijke‘ vallen maakt in huiselijke kring.

 

Tags :

Reageer

Royal Insider