“Harry vermijdt William bewust”

De hoogzwangere Meghan was natuurlijk afwezig tijdens de dienst, waardoor Harry zonder haar naar St. George’s Chapel ging. Maar in plaats van zich aan te sluiten bij zijn broer en diens vrouw Kate, voedde hij de geruchten door hen specifiek te ontwijken. “Als je op hen let bij de Paasdienst, is het bijna alsof je naar vreemden kijkt,” zegt Judi James in Daily Mail. “Harry was alleen, maar er was geen moment dat hij met William en Kate leek te willen aansluiten bij het aankomen bij of verlaten van de kerk. Het leek of Harry alles deed zijn broer te ontwijken.”

Harry liep voor zijn broer en begroette daardoor eerder de voorgangers. Toen William daarbij kwam, wendde Harry zijn hoofd af en liep naar de andere kant. “Daarna ging hij tegen de muur staan, met zijn hoofd naar beneden, wegkijkend. Die kenmerkende gezichtsuitdrukking leek erop dat hij zich wil verstoppen. Hij heeft natuurlijk zijn baby in gedachten en daarbij is het normaal dat zijn angstniveaus toenemen. Maar het gebrek aan contact met William in het openbaar komt op een moment waarop je precies het tegenovergestelde zou verwachten.”

Tot voor kort traden de broers juist altijd op als een team, waarin hun sterke band zichtbaar was. “Het huidige gebrek aan een verbond tussen de twee, en de kleinere signalen tussen het tweetal, voeden helaas alleen de geruchten van een ruzie,” aldus de lichaamstaalexpert.
In een video is echter wel te zien dat Harry een opmerking richting de Cambridges lijkt te maken, waarop voornamelijk Kate reageert.


Reageer

Royal Insider