Nieuwe foto van jarige prins George

Prins George wordt zondag vijf jaar en dat vieren William en Kate met het delen van een nieuwe foto van hun oudste zoon. De foto is gemaakt na de doopceremonie van broertje Louis, eerder deze maand.

De oudste van de drie kinderen van de Hertog en Hertogin van Cambridge staat op de foto volmondig te lachen naar fotograaf Matt Porteous. De foto is op 9 juli gemaakt, toen de jongste van het gezin werd gedoopt, prins Louis. George droeg die dag een blauw afgebiesd hemdje. 

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Prince George to mark his fifth birthday – thank you everyone for your lovely messages

Munt

Hoe en met wie de kleine prins zijn verjaardag viert, is niet bekend. De koninklijke munt, Royal Mint, heeft de gelegenheid aangegrepen om een speciale munt van vijf pond uit te brengen voor de vijfde verjaardag van prins George van Cambridge. St. George staat op de muntzijde. In ons land is deze heilige beter bekend als Sint Joris, die traditioneel afgebeeld wordt met een draak die hij volgens de overlevering zou hebben gedood. 

Tags :

Reageer

Royal Insider